GroupCalendar™ voor Outlook® 2000 / XP / 2003 / 2007

Wereldwijd in gebruik en onderscheiden als 'beste Outlook ® Add-on van 2004' op het gezaghebbende www.msd2d.com.


Flexibel - Werkt ook zonder server en op de laptop onderweg.
Eenvoudig te installeren - Setup dubbelklikken, één instelling aanpassen en u ziet elkaars afspraken.
Eenvoudig in gebruik - Alle afspraken in de Outlook® agenda's worden vanzelf zichtbaar voor anderen. (verbergen van privé is mogelijk).
Effectief - Maak / wijzig afspraken voor anderen. 
Zekerheid - Nederlands product, vriendelijke, deskundige  en snelle helpdesk zonder eindeloos doorverbinden.  (*)
Duidelijk - 3 jaar gratis nieuwe versies en gratis support.

(*) Helpdesk tussen 9 en 21 uur. | Tel: 0186-669194 | Email: info@opusflow.nl

 

GroupCalendar™ voor Outlook® en PDA's

Wat is een PDA?

Een PDA (personal digital assistant) is een handzaam electronisch apparaat wat onder meer als vervanging kan dienen voor een traditionele agenda.
De meeste PDA's kunnen in meer of mindere mate overweg met Outlook® en bieden de mogelijkheid om op Outlook® lijkende programma's te gebruiken die hun informatie synchroniseren met Outlook® op de pc. 

PDA synchronisatie en GroupCalendar™

GroupCalendar™ heeft geen speciale voorzieningen of instellingen nodig om samen te werken met een PDA. Afspraken die u op de PDA maakt zullen na synchronisatie in uw agenda verschijnen en als GroupCalendar™ actief is zullen die afspraken in de Group Calendar worden opgenomen. Het is ten zeerste aan te bevelen om Outlook ® eerst te starten en daarna pas de PDA te verbinden met de PC. Veel synchronisatie programma's starten nl zelf Outlook slechts gedeeltelijk waardoor de kans bestaat dat GroupCalendar™ niet actief is op het moment dat de synchronisatie begint. Er zijn wel voorzieningen in GroupCalendar™ opgenomen die proberen om Outlook ® volledig te laten starten als de synchronisatie software van de PDA contact maakt, en elk uur zullen eventuele gemiste afspraken alsnog verschijnen, maar het is beter om simpelweg eerst Outlook ® te starten alvorens de PDA te verbinden.

GroupCalendar™  afspraken naar de gewone outlook PDA agenda synchroniseren.

Versie 1.6.80 en hoger bieden de mogelijkheid om kopieën van de groepcalendar afspraken in de eigen agenda aan te laten maken. Doordat de eigen agenda met de PDA agenda synchroniseert komen in de normale pda agenda de groepsafspraken beschikbaar. Met behulp van de optie die in de meeste pda's aanwezig is om alleen een bepaalde categorie te tonen zorgt het kiezen van de PDA category ervoor dat de hele group calendar ook op de pda zichtbaar is.

Outlook® submappen op een PDA

Er zin vele PDA's en smart-phones in de handel met verschillende synchronisatie-mogelijkheden met Outlook. Voor een groot deel wordt de keuze voor Outlook® mappen die u op de PDA zichtbaar kunt maken bepaald door het bijgeleverde synchronisatie programma. Als u wilt weten of u de GroupCalendar submap op uw PDA zichtbaar kunt maken raadpleeg dan de gebruiksaanwijzing.

Een van de bekendste synchronisatie programma's voor Windows® gebaseerde PDA's is ActiveSync ® van Microsoft ®  
Hiervan is genoegzaam bekend dat het in ieder geval nog geen submappen van uw agenda kan synchroniseren. Pas na lang zoeken zijn er alternatieven te vinden zoals van Odyssey. De Slipstick website heeft ook een lijstje met alternatieve synchronisate programma's voor de diverse soorten PDA's 

 


GroupCalendar™ is a trademark of OpusFlow b.v. Grid View © is a copyrighted description owned by OpusFlow b.v.
Outlook ®
is a registered trademark of Microsoft ® corporation. Microsoft ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation, Windows ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation. Active Sync ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation.