GroupCalendar™ voor Outlook® 2000 / XP / 2003 / 2007

Wereldwijd in gebruik en onderscheiden als 'beste Outlook® Add-on van 2004' op het gezaghebbende www.msd2d.com.


Flexibel - Werkt ook zonder server en op de laptop onderweg.
Eenvoudig te installeren - Setup dubbelklikken, één instelling aanpassen en u ziet elkaars afspraken.
Eenvoudig in gebruik - Alle afspraken in de Outlook® agenda's worden vanzelf zichtbaar voor anderen. (verbergen van privé is mogelijk).
Effectief - Maak / wijzig afspraken voor anderen. 
Zekerheid - Nederlands product, vriendelijke, deskundige  en snelle helpdesk zonder eindeloos doorverbinden.  (*)
Duidelijk - 3 jaar gratis nieuwe versies en gratis support.

(*) Helpdesk tussen 9 en 21 uur. | Tel: 0186-669194 | Email: info@opusflow.nl


Aan het woord is Leo Harteveld directeur-eigenaar van Saab Dealer Harteveld uit Delft met zo’n 15 medewerkers

 Click to enlarge 
Eindelijk de afspraken van al onze verkopers overzichtelijk op één scherm in beeld. Daarbij komt dat het inplannen van afspraken door onze receptie nu een overzichtelijke en zelfs leuke bezigheid is geworden. Ook als een verkoper er niet is, kunnen afspraken toch worden ingepland. Vroeger was dat veel heen en weer bellen, mensen zoeken in de showroom, verkopers storen tijdens besprekingen. Je kent dat wel. GroupCalendar
is een geweldige vooruitgang. Alle informatie is nu in combinatie met Outlook® beschikbaar via GroupCalendar . De verkopers kunnen zich concentreren op onze klanten en daarnaast is het voor de bedrijfsvoering prettig dat er aan de receptie aanzienlijk meer tijd vrij komt voor andere werkzaamheden!”

 

 

Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. uit Joure keurt sier- en gebruiksvoorwerpen op hun gehalte aan edelmetaal. De organisatie bestaat sinds maart 2002 en heeft 30 medewerkers. 
Remco Holtrop is laborant en tevens verantwoordelijk voor de automatisering: “We wilden op een eenvoudige manier agenda’s kunnen synchroniseren. Zo maken bijvoorbeeld verschillende mensen binnen onze organisatie afspraken voor mijn baas. Hij is de hele dag onderweg en maakt gebruik van een pocket-pc. ‘s Avonds wilde hij met één druk op de knop weer helemaal up-to-date zijn. De keuze was of een Exchange server aanschaffen met alle bijkomende zaken óf –en daar hebben we lang naar gezocht- een alternatief. We zijn nu ruim 9 maanden in de lucht met GroupCalendar
en ondervinden dagelijks de voordelen. 
Het is
gebruikersvriendelijk, was makkelijk door ons zelf te installeren en ook nog eens betaalbaar.”

 

 

B.A. Geurts-Janssen B.V.  groothandel in staal en technische producten uit Venlo. Het bedrijf is opgericht in 1867 en werkt al geruime tijd met GroupCalendar™. 

Gert-Jan Boelaars, systeembeheerder: “Ons managementteam maakt dagelijks gebruik van GroupCalendar. Voor hen is het makkelijk inzicht te hebben in de agenda van collega's naast de eigen agenda. Het is in één oogopslag duidelijk wanneer iemand beschikbaar is en een bespreking valt in te plannen." Boelaars vervolgt: "Ook vanuit systeembeheerders oogpunt is het product de eenvoud zelve. Het sluit perfect aan op Outlook®, is makkelijk in gebruik -daardoor weinig vragen- en is zeer eenvoudig te installeren. Een echte aanrader!” 

 

 


GroupCalendar™ is a trademark of OpusFlow b.v. Grid View © is a copyrighted description owned by OpusFlow b.v.
Outlook
® is a registered trademark of Microsoft ® corporation. Microsoft ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation, Windows ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation.