GroupCalendar™ voor Outlook® 2000 / XP / 2003 / 2007

Wereldwijd in gebruik en onderscheiden als 'beste Outlook ® Add-on van 2004' op het gezaghebbende www.msd2d.com.


Flexibel - Werkt ook zonder server en op de laptop onderweg.
Eenvoudig te installeren - Setup dubbelklikken, één instelling aanpassen en u ziet elkaars afspraken.
Eenvoudig in gebruik - Alle afspraken in de Outlook® agenda's worden vanzelf zichtbaar voor anderen. (verbergen van privé is mogelijk).
Effectief - Maak / wijzig afspraken voor anderen. 
Zekerheid - Nederlands product, vriendelijke, deskundige  en snelle helpdesk zonder eindeloos doorverbinden.  (*)
Duidelijk - 3 jaar gratis nieuwe versies en gratis support.

(*) Helpdesk tussen 9 en 21 uur. | Tel: 0186-669194 | Email: info@opusflow.nl


GroupCalendar™ met  Exchange server. 

Als u gebruik maakt van Exchange server 2000 of 2003 dan is het aan te bevelen om even een kijkje te nemen op http://www.ExchangeGroupCalendar.com.
U kunt ons ook even bellen om uw specifieke bedrijfssituatie door te nemen zodat we u kunnen helpen bij het maken van de beste keuze.
Enkele redenen om toch voor de Outlook versie te kiezen kunnen zijn:

- U wilt alle groupcalendar informatie ook in een SQL/Access database beschikbaar krijgen. (voor verdere automatisering bijvoorbeeld)
- U werkt wel op Exchange maar heeft geen mogelijkheden of wens om daar iets op geinstalleerd te krijgen
- U heeft nog versie 4 of 5

Als u besluit om de Outlook versie te gebruiken.

GroupCalendar™ kan prima met Exchange server samenwerken maar u kunt het ook zo installeren dat er helemaal geen gebruik wordt gemaakt van Exchange. 

De gebruikelijke manier van installeren houdt in dat op de pc's de versie SetupUKEx geinstalleerd wordt en dat een nieuwe Public Folder (openbare map) wordt gemaakt waar alle pc's via de instellingen naar wijzen als zijnde de te gebruiken Group Calendar map.  (de installatiehandleiding gaat hier van uit)
Het voordeel van deze installatie is dat de openbare map in real-time up to date is. Er is geen sprake van de synchronisatie component gcsystray die bij de andere versies zorgt dat de Group Calendar map synchroon loopt met de database inhoud.
Dit houdt echter ook  in dat u geen gebruik kunt maken van de functionaliteit die versie SetupUKDA biedt, nl 
- het maken van afspraken in de Group Calendar map in Outlook die daarna naar de agenda van de geselecteerde gebruiker worden getransporteerd. 
- het wijzigen van afspraken in de Group Calendar map in Outlook die daarna naar de agenda van de geselecteerde gebruiker worden getransporteerd. 

Als bovenstaande 2 mogelijkheden voor u zwaar wegen dan kunt u er voor kiezen om SetupUK en/of SetupUKDA te installeren op de pc's maar dan niet een openbare map van Exchange server aan te duiden als de Group Calendar map.  Alle gebruikers hebben in dat geval hun lokale eigen kopie die door de synchronisatie component GCSystray synchroon wordt gehouden met de database.  Zie voor meer informatie de Techniek pagina of de Gebruikersinstructie.

 


GroupCalendar™ is a trademark of OpusFlow b.v. Grid View © is a copyrighted description owned by OpusFlow b.v.
Outlook ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation. Microsoft ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation, Windows ® is a registered trademark of Microsoft
® corporation. Active Sync ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation.