Outlook® agenda's delen en afspraken voor anderen maken? Meer dan een netwerkje heeft u niet nodig!

GroupCalendar™ voor Outlook® 2000 / XP / 2003 / 2007

Wereldwijd in gebruik en onderscheiden als 'beste Outlook ® Add-on van 2004' op het gezaghebbende www.msd2d.com.


Flexibel - Werkt ook zonder server en op de laptop onderweg.
Eenvoudig te installeren - Setup dubbelklikken, één instelling aanpassen en u ziet elkaars afspraken.
Eenvoudig in gebruik - Alle afspraken in de Outlook® agenda's worden vanzelf zichtbaar voor anderen. (verbergen van privé is mogelijk).
Effectief - Maak / wijzig afspraken voor anderen. 
Zekerheid - Nederlands product, vriendelijke, deskundige  en snelle helpdesk(*) zonder eindeloos doorverbinden.  
Duidelijk - 3 jaar gratis nieuwe versies en gratis support.

made in Holland


Voor het delen van uw agenda in Outlook® 2000 Outlook®  2002 / XP of Outlook®  2003 is GroupCalendar een ware uitkomst. Uw agenda afspraken worden zichtbaar in Outlook®  bij de andere gebruikers in een gewone Outlook®  agenda map onder hun eigen normale Outlook®  agenda. Als u de Outlook®  2003 agenda gebruikt, waar u meerdere agenda's naast elkaar kunt tonen, dan is de groepsagenda helemaal ideaal. U kunt met Outlook®  2003 de gewone agenda in beeld brengen maar ook de groepsagenda, samen in één overzicht. Outlook®  2000 en Outlook®  2002 (Outlook®  XP) hebben deze optie helaas niet maar de in GroupCalendar ingebouwde grid view maakt veel goed.

U hoeft niet alle afspraken in uw Outlook agenda te delen. U kunt ook delen van uw Outlook agenda delen. De privé optie zal de afspraak wel met anderen delen, maar daarbij de belangrijkste onder-
delen van de afspraak verbergen. U kunt ook @@@ typen in het tekst vak van de agend- afspraak of afspraken waardoor die afspraak in het geheel niet gedeeld wordt met anderen.

Hieronder:  Outlook ® 2003 na het draaien van de setup...afspraken van de collega's naast uw eigen agenda!
 gedeelde agenda in outlook

"..Eindelijk de afspraken van al onze verkopers overzichtelijk op één scherm in beeld...."  

Leo Harteveld directeur-eigenaar van Saab Dealer Harteveld uit Delft 

"...Het is in één oogopslag duidelijk wanneer iemand beschikbaar is en een bespreking valt in te plannen...."

Gert-Jan Boelaars, systeembeheerder Geurts-Janssen B.V. Venlo

meer...

 

 

 

 

Hieronder:  Een andere kijk op de GroupCalendar™ met de ingebouwde Grid View © (overzicht knop). Real-time en met vele filter opties.           

alternatieve weergave outlook agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GroupCalendar maakt het delen van een agenda of meerdere agenda's makkelijk. U kunt de agenda van gezinsleden delen met de familie licentie, en de agenda's van werknemers met de commerciele licentie. U kunt de agenda ook synchroniseren met een PDA en die afspraken zullen in de groeps agenda getoond worden. Als u de database via sql server via internet deelt dan kunnen de gebruikers hun agenda ook over internet heen synchroniseren.

Outlook 97 / Outlook 98 / Outlook 2000 / Outlook XP of Outlook 2003 is overigens een heel ander programma dan Outlook Express. De versie van Outlook die met internet explorer wordt meegeleverd heeft geen agenda zoals Outlook 97 / Outlook 98 / Outlook 2000 / Outlook XP of Outlook 2003.

Verder is in Outlook 97 / Outlook 98 / Outlook 2000 / Outlook XP of Outlook 2003 een adresboek opgenomen en een takenlijst en is alle informatie met elkaar te relateren.  Dit is allemaal niet mogelijk met Outlook Express.  

 


GroupCalendar™ is a trademark of OpusFlow b.v. Grid View © is a copyrighted description owned by OpusFlow b.v.
Outlook
® is a registered trademark of Microsoft® corporation. Microsoft ® is a registered trademark of Microsoft ® corporation, Windows® is a registered trademark of Microsoft ® corporation.